Waarom Digitalevoorstellingen.be?

De voordelen van je digitale voorstelling op ons platform

Eenvoudig overzicht

Digitalevoorstellingen.be biedt een eenvoudig overzicht van verschillende voorstellingen, gegroepeerd per categorie, type, doelgroepen...

Grote community

Het platform biedt een plek aan waar productiehuizen en bezoekers steeds kunnen terugkeren en directe communicatie kunnen aangaan.

Reclamevrij

Digitalevoorstellingen.be is geheel advertentievrij. Wij leggen de focus op de kwaliteit die de productiehuizen leveren in hun voorstellingen.

Voor het publiek

Bezoekers kunnen een groot aanbod terugvinden van online voorstellingen, zowel gratis als betalend (door tickets te reserveren).

Het is vaak niet eenvoudig om voorstellingen online terug te vinden. De meeste productiehuizen hebben aparte kanalen, vaak moeilijk te bereiken voor het grote publiek. Een overzicht van aanbod ontbreekt vaak.

Daarom hebben we met het digitalevoorstellingen platform alles gegroepeerd zodat bezoekers eenvoudig voorstellingen kunnen terugvinden. Er kunnen eveneens filters toegevoegd worden om nog meer te verfijnen. Zo vind je als liefhebber snel en efficiënt het aanbod dat jij zoekt.

Bovendien is heel het platform advertentievrij, waardoor je aangenaam kan genieten.

Als een voorstelling betalend wordt aangeboden door een productiehuis, kan je ook hier, via de TICKETS link op de desbetreffende voorstellingspagina, jouw toegangsticket aankopen. Op deze pagina kan je tal van informatie over de de voorstelling terugvinden.

 

Voor productiehuizen

De crisis van afgelopen jaar voelen we enorm op persoonlijk en sociaal vlak. Zo ook in de cultuursector.  

Deze sector zet zich al sinds zo lang in om kwaliteitsvolle voorzieningen te ontwikkelen.  Bezoekers werden steeds ontvangen in prachtige zalen, met alle mogelijke bijhorende diensten. Een ware beleving. Het publiek kan de theaterzalen helaas niet altijd meer bereikenDit brengt een grote onzekerheid voort. Meer en meer productiehuizen bieden digitale voorstellingen aan. 

Daarom willen wij met het digitalevoorstellingen platform deze productiehuizen de kans geven een kwaliteitsvolle dienst aan te bieden. Het platform is duidelijk en overzichtelijk. Je kan ook makkelijk een onderscheid maken tussen gratis of betalende voorstellingen.

Voor de voorstellingen die tickets vereisen, kies je het PREMIUM of ADVANCED pakket. Wij zorgen voor de juiste ticket-links in de desbetreffende voorstellingspagina. Op deze manier komt de bezoeker op de registratiepagina van de juiste voorstelling. Hier worden géén extra kosten in rekening gebracht.

Voorstellingen kunnen eenvoudig beheerd worden via het dashboard waar je eveneens de statistieken van je eigen voorstellingen kan opvolgen. ook de administratie van je bestellingen, geplaatste voorstellingen tot facturen voor de pakketten vind je duidelijk terug. 

Eigendomsrecht

Alle specifieke content van de voorstellingen is en blijft eigendom van de productiehuizen en is hierdoor auteursrechtelijk beschermd.
Digitalevoorstellingen, is eigenaar van het platform en alle specifieke content los van de voorstellingen.